Infonett Røros AS - Infonett Røros
Opptaksdekoder
Kortleser
Priser / bestilling
 • Dette er vår beste boks. Den er rask, kan ta opp flere samtidige opptak, er stillegående og har innbygd modem for filmleie og TIDAL. Boksen er klargjort for underholdningsportalen T-We med tjenester som Start Forfra og TV-arkiv og snart strømming til nettbrett. Dette er ikke klart i våre nett enda, men det kommer.

  Du kan pause, spole og ta opp i direktesendinger i tillegg til serieopptak. Du kan leie film og høre på musikk via musikktjenensten TIDAL. Du kan også åpne YouTube direkte fra menyen. I menyen vil du også finne "Min side" hvor du kan endre på produkter, aktivere tjenester og endre tv-kanaler i Grunnpakken.

  Stor lagringskapasitet

  Med en lagringskapasitet på hele 500 GB er det plass til ca 80 timer opptak av HD-sendinger eller rundt 240 timer med opptak av vanlige SD-sendinger. Du kan ta opp tre programmer mens du ser på et fjerde. En ekstra tuner på boksen er reservert for live-tv slik at du unngår opptakskonflikter.

  Dekker fremtidens behov

  Boksen dekker fremtidens behov med stadig nye og spennende funksjoner som lanseres fortløpende. Innen kort tid vil boksen også fungere som en hjemmesentral som leverer TV-signalene trådløst til boks nummer to eller til nettbrettet.

  Den elektroniske tv-guiden har en rask og brukervennlig navigasjon og vil også bli tilgjengelig via en smarttelefon, nettbrett eller pc/mac dersom du ikke er hjemme (lanseringsdato kommer snart).

  Du finner enkelt de programmene du ønsker å se eller ta opp ved å søke på kategori, tittel eller nøkkelord. Du kan søke på tvers av alle tilgjengelige arkiver: Direktesendte programmer, egne opptak på boksen, filmleietjenesten og tv-arkivene.

  Fjernkontroll med mange muligheter

  Du får en universell fjernkontroll av høy kvalitet som styrer både TV og boksen, slik at du klarer deg med kun en fjernkontroll. Fjernkontrollen er også utstyrt med RF (radiofrekvens). Den krever derfor ikke fri sikt mot tv-boksen.

  YouTube

  Med noen få tastetrykk på fjernkontrollen får du nå opp YouTube. Her kan du finne hva du enn måtte ønske å se. Søk opp morsomme klipp eller kanskje en musikkvideo.

  • Se hva som er populært på YouTube
  • Koble til mobil eller nettbrett  Klikk MENU og velg YouTube i menyen.

  Tekniske spesifikasjoner (ADB 5743)

  • 500 GB Harddisk
  • 8 tunere
  • HD-oppløsning
  • Elektronisk programguide (EPG)
  • Innebygd modem
  • Dolby Digital Plus
  • HDMI
  • RCA Stereo-utgang
  • Optisk audio utgang (toslink S/PDIF)
 • Slik virker det

  I tillegg til en godkjent flatskjerm med innebygget dekoder (såkalt IDTV) og et gyldig programkort fra Canal Digital, må du gå til innkjøp av en godkjent Canal Digital kortleser som kan lese programkortet. Kortleseren føres inn i sporet til den innebygde dekoderen på flatskjermen. Kortleseren er koblet sammen med programkortet på grunn av sikkerhet, og du kan lese mer om økt sikkerhet her.

  Det er kun kortlesere som er merket med Canal Digital som vil bli supportert med endringer og oppdateringer fra Canal Digital.

  Godkjente Canal Digital forhandlere selger også kortlesere. De aller fleste av de store elektronikkjedene i Norge fører kortleser som er godkjent, slik at du kan se digital-tv uten dekoder fra Canal Digital. Programkortet og kortleser fra Canal Digital blir sendt pr post.

  Sjekk om din TV er godkjent for bruk sammen med Canal Digitals kortleser her

 • Kjøp av dekoder, og årsavgift for programkort, er et kundeforhold mellom deg og Canal Digital, men som forhandler for Canal Digital hjelper vi deg selvsagt gjerne med bestilling av dette!

  Faktura for disse digitale tjenestene vil komme direkte fra Canal Digital.

  Opptaksdekoder
  kr 3490
  Vis mer
  Programkort kr 25/mnd
  Frakt kr 129
  Fakturagebyr kr 49*
  BESTILL NÅ
  Kortleser
  kr 490
  Vis mer
  Programkort kr 25/mnd
  Frakt kr 129
  Fakturagebyr kr 49*
  BESTILL NÅ
  Vis mer
  *Fakturagebyr frafaller ved bruk av avtalegiro eller e-faktura.