Infonett Røros AS - Infonett Røros

Kanaler
Valgfrihet
Tjenester
Pris / bestilling
 • Fast del

  Her ser du oversikt over kanalene som ligger i den faste delen av Grunnpakken.

  Valgfri del

  Du kan fritt velge inntil 15 kanaler fra den valgfrie delen nedenfor. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at alle kanaler ikke er tilgjengelig i alle våre nett. Kanaler velger du inne på MinSide på canaldigital.no.

 • Dette får du

  Valgfrihet

  i Grunnpakken

  36

  faste kanaler

  +15

  valgfrie kanaler

  Sett sammen din egen Grunnpakke

  Vi er alle forskjellige og har ulike behov og interesser. Derfor gir vi deg som kunde muligheten til å bestemme selv hvilke kanaler du ønsker i Grunnpakken din. Grunnpakken består av en fast del med et stort utvalg av norske og internasjonale kanaler. I tillegg kan du fritt velge dine 15 favorittkanaler fra et stort tv-univers.

  TV i flere rom

  Grunnpakken har du tilgjengelig på alle programkortene dine. Du trenger dekoder (ekstern eller CAM i TV) i tillegg.

  Hvordan velge kanaler

  Har du ikke Grunnpakken, må du først bestille denne. Når du har fått installert utstyret hjemme får du et kundenummer som du kan benytte til å registrere deg på MinSide på telenor.no. Der kan du enkelt velge dine kanaler. Du kan når som helst senere endre en eller flere av disse kanalene dersom du ønsker det.

 • Filmleie

  Med Grunnpakken får du tilgang til filmleie både på nett og på tv-en din. Med T-We-tjenesten på nett får du også tilgang til mer enn bare filmleie. 13 kanaler sender programmer live på nett samtidig som de vises på tv.

  Les mer om T-We hos Telenor her

 • Enhetene merket med stjerne (*) i pristabellen er utstyr du trenger i tillegg til et moderne TV-apparat for å se TV fra Infonett Røros / Canal Digital. Du trenger bare en av dekodertypene pr. tv-apparat, og programkort i tillegg.

  1. år
  Vis mer
  Etabl. kr 990
  Kortleser kr 490*
  Opptaksdekoder kr 3490*
  kr 459/mnd
  Progr. kort kr 25/mnd
  Min. total 1. år kr 7288
  BESTILL NÅ
  2. år
  Vis mer
  Etabl. -
  kr 459/mnd
  Progr. kort kr 25/mnd
  Min. total 2. år kr 5808