Infonett Røros AS - Infonett Røros

Kanaler
Valgfrihet
Tjenester
Pris / bestilling
 • Fast del

  Her ser du oversikt over kanalene som ligger i den faste delen av Grunnpakken.

  Valgfri del

  Du kan fritt velge inntil 15 kanaler fra den valgfrie delen nedenfor. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at alle kanaler ikke er tilgjengelig i alle våre nett. Kanaler velger du inne på MinSide på canaldigital.no.

 • Dette får du

  Valgfrihet

  i Grunnpakken

  36

  faste kanaler

  +15

  valgfrie kanaler

  Sett sammen din egen Grunnpakke

  Vi er alle forskjellige og har ulike behov og interesser. Derfor gir vi deg som kunde muligheten til å bestemme selv hvilke kanaler du ønsker i Grunnpakken din. Grunnpakken består av en fast del med et stort utvalg av norske og internasjonale kanaler. I tillegg kan du fritt velge dine 15 favorittkanaler fra et stort tv-univers.

  TV i flere rom

  Grunnpakken har du tilgjengelig på alle programkortene dine. Du trenger dekoder (ekstern eller CAM i TV) i tillegg.

  Hvordan velge kanaler

  Har du ikke Grunnpakken, må du først bestille denne. Når du har fått installert utstyret hjemme får du et kundenummer som du kan benytte til å registrere deg på MinSide på canaldigital.no. Der kan du enkelt velge dine kanaler. Du kan når som helst senere endre en eller flere av disse kanalene dersom du ønsker det.

 • Filmleie

  Med Grunnpakken får du tilgang til filmleie både på nett og på tv-en din. Med GO-tjenesten på nett får du også tilgang til mer enn bare filmleie. 13 kanaler sender programmer live på nett samtidig som de vises på tv.

  Les mer om GO hos Canal Digital her

  Musikk

  Som digital-tv-kunde får du musikktjenesten TIDAL inkludert i ditt Canal Digital abonnement. Du får umiddelbart tilgang til et omfattende musikkbibliotek med millioner av låter i alle genre, både gamle klassikere og det nyeste nye. Lytt til så mye du vil.

  Les mer om TIDAL hos Canal Digital her

 • Enhetene merket med stjerne (*) i pristabellen er utstyr du trenger i tillegg til et moderne TV-apparat for å se TV fra Infonett Røros / Canal Digital. Du trenger bare en av dekodertypene pr. tv-apparat, og programkort i tillegg.

  1. år
  Vis mer
  Etabl. kr 990
  Kortleser kr 490*
  Opptaksdekoder kr 3490*
  kr 459/mnd
  Progr. kort kr 25/mnd
  Min. total 1. år kr 7288
  BESTILL NÅ
  2. år
  Vis mer
  Etabl. -
  kr 459/mnd
  Progr. kort kr 25/mnd
  Min. total 2. år kr 5808