Infonett Røros AS - Infonett Røros

Del 1 av 3

Bestillingsforespørsel TV privat
 1. Dette skjemaet er ikke en bindende bestilling, vi vil ta kontakt for å avklare om / hvordan vi kan levere våre tjenester til deg.
 2. Fornavn(*)
  Du må skrive fornavnet ditt!
 3. Etternavn(*)
  Då må skrive etternavnet ditt!
 4. Fødselsdato(*)
  Du må oppgi fødselsdato
 5. Gate / vei(*)
  Du må oppgi gate / vei. Hvis du ikke har dette, oppgi gårds- og bruksnummer her.
 6. Postnr / sted(*)
  Då må oppgi postnummer og -sted
 1. Digital-TV
  Invalid Input
 2. Dette gir deg de til enhver tid tilgjengelige kanalene i den analoge grunnpakken. Kanalutvalget kan endres uten varsel, både i antall og hvilke kanaler du får. De analoge kanalene kan benyttes på flere TV'er i huset uten tilleggsutstyr.
 3. Dette er vår beste boks, i tillegg til alle funksjonene i standarddekoderen får du her mulighet til å ta opp fra tre forskjellige kanaler mens du ser på en fjerde! Denne boksen har også en mengde andre funksjoner for en god TV-opplevelse. Prisen er kr 3490.
 4. Med vår standarddekoder får du alle de digitale kanalene i grunnpakken, samt tilgang til ekstra kanalpakker, filmleie og musikk fra WiMP. Ved å koble en ekstern lagringsenhet (minnepinne / harddisk) til boksen kan du også ta opp programmer. Prisen er kr 1690.
 5. Med en kortleser for TV-apparater som er forberedt for dette får du tilgang på hele den digitale grunnpakken samt muligheten til tilleggspakker. Noen TV-apparater har oggså innebygget mulighet for opptak av disse kanalene. Prisen er kr 490.
 1. Telefon(*)
  Du må oppgi et telefonnummer
 2. E-post
  Du må oppgi en e-postadresse
 3. Jeg vil helst bli kontaktet via
  Invalid Input
 4. Jeg vil også vite mer om
  Invalid Input
 5. Invalid Input
 6. Vi gjør oppmerksom på at du kan bli kredittsjekket i forbindelse med din bestilling.
 7. Antispam(*)
  Ugyldige data