Ledig stilling - Infonett Røros

I høyt tempo leverer Infonett Røros digitale kommunikasjonsløsninger og -tjenester til kunder fra fjell i nord til fjord i vest. Vi tilbyr komplett pakke inkludert godt arbeidsmiljø, et bredt kulturliv, godt skole- og kommunikasjonstilbud og en natur like utenfor stuedøra som ikke setter noen begrensinger for fritiden. Som ansatt i Infonett vil du bli en viktig brikke i en alltid hjelpsom, utfordrende, og humørfylt arbeidshverdag. Infonett Røros as er deleier i en av markedslederne innen design og medieproduksjon i regionen, Frontal Media as, og er ett av fire selskaper i konsernet Røros E-verk.

Vi i Infonett har gjennom våre 17 år hatt en kontinuerlig vekst, og vi brenner for å levere framtidsrettede løsninger for våre kunder.
Vi søker nå etter deg som vil bli vår nye kollega og

NETTVERKSKONSULENT

Som ISP leverer vi bredbåndstjenester over ulike teknologier både til private og bedrifter. Vår nye nettverkskonsulent vil jobbe både innenfor våre kjernenett og hos våre bedriftskunder for å levere framtidsrettede nettverksløsninger i tett samarbeid med vår salgsavdeling. Vi er i dag en totalleverandør av IT-tjenester. Du vil få en allsidig arbeidsdag med bred faglig utvikling og stor variasjon i arbeidsoppgaver.

Som person er du hjelpsom, ansvarsbevisst, engasjert og selvgående. Du har en brennende interesse for nettverksløsninger, og liker å sørge for fornøyde kunder. Har du kompetanse og erfaring innenfor noen av områdene nettverk, brannmurer, trådløsnett, sikkerhet, infrastruktur og kundeveiledning relatert til nettverk og IT-sikkerhet vil vi gjerne høre fra deg.

Dine arbeidsoppgaver vil blant andre være å designe og levere nettverksløsninger, bistå våre selgere med å utarbeide gode løsninger for kunder, drifte og utvikle eksisterende løsninger, feilsøking og generell kundebehandling.

Vi leter først og fremst etter deg som har genuin faginteresse.
IT-utdannelse innen nettverk og sikkerhet og kompetanse på Cisco er ønskelig, men vi er også interessert i deg som har erfaring og ønske om videreutvikling.

Vi tilbyr gode muligheter for karriereutvikling gjennom faglig utvikling og sertifiseringer.
Vi har god pensjonsordning og forsikringer, og tilbyr en konkurransedyktig lønn.

Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har spørsmål om stillingen.


Du kan sende søknaden til adm. dir.