Ledig stilling - Infonett Røros

Ren Røros Digital as er et selskap i konsernet Ren Røros as. Ren Røros kjennetegnes ved vårt fokus på klimateknologi og bærekraft. Vi gjør hverdagen enklere med framtidsrettede digitale løsninger. Vi leverer bredbånd, TV/underholdningstjenester, datasenter- og IT-tjenester til private og bedrifter. Ren Røros Digital leverer datatjenester og -utstyr til både privat og offentlig næringsliv over hele landet. Gjennom lokal tilstedeværelse, høy kompetanse og dyktige partnere bidrar vi til økt konkurransekraft for våre kunder. Noe av det viktigste for oss er å yte support og service av høy kvalitet. Med hundre års historie og robustheten til Ren Røros i ryggen, fortsetter vi å bygge kompetanse og trygghet for våre kunder.


Vi i Ren Røros Digital har gjennom våre 17 år hatt en kontinuerlig vekst, og vi brenner for å levere framtidsrettede løsninger for våre kunder.
Vi søker nå etter deg som vil bli vår nye kollega og

TEKNISK KUNDEBEHANDLER

Er du glad i å yte god service?
Har du teknisk interesse og evnen til å se løsninger?
Brenner du for å utvikle deg selv og andre?
Liker du å jobbe i et miljø i stadig utvikling?

Er svaret ja på spørsmålene, send inn din søknad og CV i dag til

Vi er genuint opptatt av å hjelpe privatpersoner og bedrifter slik at de kan bruke sin IT-løsning mest mulig effektivt. Dette gjøres ved kvalitetssikring og feilsøking på forskjellige bredbåndsløsninger, klienter og servere. Vi tilbyr klientstøtte hovedsakelig på Windows, OS X, iOS, Android.Vi tilbyr god opplæring, jevn oppfølging og et trivelig arbeidsmiljø.Vi ser frem til å høre fra deg!

Ytterligere opplysninger om stillingen ved henvendelse til Ren Røros Digital as ved adm.dir. Arne Horten, mob. 901 05 593, e-post

Søknadsfrist 20. august 2019.