Vi på Ren Røros Digital jobber kontinuerlig med nye avtaler med andre produsenter for å kunne tilby mer software for på EDU/Academic-plattformer. Etter hvert som vi blir godkjente vil informasjon rundt hva vi kan tilby komme her.

Microsoft AEP

Ren Røros Digital AS er Autorisert Education Silver Partner hos Microsoft.
 
AEP-programmet er utviklet for å trene deltakende forhandlere på Microsofts faglige lisensiering, tillate oss å kjøpe og videreselge Microsoft Academic-lisenser, og vise til potensielle kunder at vi er godkjente og kunnskapsrike akademiske partnere.
 
Ved å bli «Autorisert Education Silver Partner», er vi forpliktet og trent til å selge Microsoft-akademiske produkter til utdanningsmarkedet. Denne autorisasjonen sammen med Microsofts andre utdanningspartnerinitiativer, gir oss som samarbeidspartnere anerkjennelse av våre kompetanseområder og våre akademiske kunder tilliten til at de kjøper fra IT-spesialister med akademisk kompetanse.
 
Microsoft AEP-programmet er utformet for å autorisere og utstyre organisasjoner som leverer akademiske produkter og tjenester via Microsoft-plattformen med opplæring, ressurser og støtte de trenger for å gi sine kunder overlegen opplevelser og resultater.
 
Ta kontakt om du ønsker informasjon om produkter og priser

Kontakt oss!

Testreveal

df gfdg dfg dfg dfg dfg dfg

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×